Make your own free website on Tripod.com
WWCF

Home

Nieuws
Westrijdverslagen
Kalender
Team 2002-2003
Beloften
Transfers
Abonnementen
WWCF
The Cercle Unofficial Homepage

nieuwkomers.jpg

Waarde cercle-vrienden,

Enige tijd geleden werd naar jullie mening gepolst met betrekking tot een intersupportersvereniging. Het moet gezegd, jullie reageerden massaal, en vooral, positief.

Nu de examenperiodes voorbij zijn en het nieuwe seizoen voor de deur staat willen we graag onze ideeŽn aan jullie voorstellen.

De bedoeling van WWCF is om alle bezoekers van de verschillende websites, de gastenboeken en het forum af en toe LIVE samen te brengen en zo de beperkingen en de anonimiteit van het internet te doorbreken en zo de banden tussen de supporters aan te halen.
Het is geenszins de bedoeling van de internetsupportersvereniging om in competitie of concurrentie te gaan met de bestaande initiatieven. Integendeel, we willen er juist een verlengstuk en exponent van zijn en bruggen bouwen tussen de verschillende initiatieven

Wij zien:


De websites als een prachtige bron om informatie over Cercle te verspreiden.

De gastenboeken als een medium om een mening of vraag weer te geven.

Het forum als een medium om over Cercle te discussiŽren

De intersupportersvereniging om de internetters eens samen te krijgen en zo de anonimiteit wat de doorbreken.Want wie zijn de "Greenhoegies", "olympic drinking champions", "kleine zeures", "groene zomers", "groentjes", "largo's",

En daar waar de bestaande supportersverenigingen lokaal gebonden zijn (Varsenare, Sijsele, Oostkamp) willen wij het regionale karakter overstijgen en de internettende cercle-supporters de kans geven om elkaar ook echt te leren kennen.
We denken ook dat het elkaar in "real live" kennen de sfeer in het stadion en in de cerclepub en Kring 99 ook ten goed kan komen en meer supporters zal aanzetten om deel te nemen aan de chatavonden.


Iedere cercle-supporter die lid wil worden kan dit. Voorwaarde is het aanschaffen van een lidkaart voor de prijs van 200 frank per seizoen.
Voor die prijs krijg je voordelen op alle activiteiten van de WWCF, een virtueel ledenblad + korting op aankopen bij onze sponsor, EGLO-belichting (van oud-speler Gunther Nasdalla).
De vereniging zelf is lid van de overkoepelende supportersfederatie.


De internetsupportersvereniging wil via een aantal activiteiten de supporters samenbrengen. Uiteraard zullen de leden hierin ruim hun inbreng hebben. Zelf denken we aan een (mini)voetbaltornooi tussen de verschillende supportersverenigingen, een barbecue, bus inleggen tijdens verplaatsing, fuif
Uiteraard willen we hierin ook samenwerking met andere supportersclubs.


Bjorn Sengier en Jurgen Landuyt willen graag het peterschap van de vereniging op zich nemen.
Overtuigd, dan kun je nu al lid worden !!! Mail naar WWCF je naam, jouw adres en je e-mailadres door en stort 217 frank (17 frank portkosten) op onze rekening en wij sturen zo snel mogelijk je lidkaart naar je thuis.
Via ons virtueel ledenblad zullen we je dan ook op de hoogte houden van het reilen en zeilen van WWCF en van onze aller Cercle.

LEVE CERCLE,

WWCF.